UA-39438677-1

Glemt detaljer?

OEM produktion

VI GØR DINE PROJEKTER UNIKKE

Velkommen til Evoleds udviklings afsnit. Her kan du finde ud af hvordan du kan komme til at samarbejde med Evoled omkring dine unikke produkter 

I vores udviklingsafdeling oplever vi en stærkt stigende interesse for delkomponenter til lampeproducenter samt designopgaver til byggebranchen hvor Arkitekters vision bringes til virkelighed.
Evoled sikrer optimalt design, der møder de kravsspecifikationer vores kunder stiller eller bliver stillet i forhold til projekterne.
Produktområderne ligger primært men ikke begrænset til .

– Alle former for LED boards og kølingsopbygning.
– Strømforsyningsenheder og styring af disse.
– Kabinetter / lampehuse
– Produktion af enhederne og produktionsstart.

Arbejdsopgaverne spænder fra grunddesign, komponentvalg, PCB layout, formgivning, mekanisk design og til produktion af hele produkter eller delelementer samt dokumentation og godkendelser eller overensstemmelseserklæring.

Prismæssigt ligger en individuel løsning overraskende lavt, da selve teknologien er velkendt og gennemprøvet
 

 

udvikling_bund

udvikling

 

 

 

 

 

 

 

Oplæg

Du har en idé. Vi kigger på det sammen og vurdere hvordan ideen kan blive virkelighed.
Vi er i stand til at se dine muligheder og evt. begrænsninger i projektet.
Sammen bliver vi enige om en form og det tekniske indhold.Udvikling

Vi udvikler en prototype efter de aftalte krav. Evt. bliver der lavet et 3D print af dit projekt med dit diode layout så du kan stå med projektet i hånden inden vi laver den endelige udgave.Vi kan i vores testfacilitet udføre grundlæggende målinger af elektronik og lyseffekter, der ligger til grund for testrapporter og dokumentation af led produkter der bliver udviklet.

Aflevering

Efter de afgørende test og godkendelse af form og lys står du nu med dit færdige produkt i hånden som er lavet efter de specifikationer du ønskede. Vi producere det, pakker det og sender det til dig eller din kunde. ......

Videre forløb

Du kan nu genbestille dit produkt eller modificere løbende. Vi er i løbende kontakt med dig omkring modificeringer og ny produktudvikling der kan berøre det produkt du allerede har fået lavet færdigt.

Fra Evoled´s workshop

    TOP

    Hvis falder over noget underligt skævt her på siderne skyldes det at vi er i gang med en større opdatering af siden. Luk