Om Evoled

Evoled er etableret i 2010 som producent og salgsvirksomhed af LED belysningsprodukter. Selskabet er baseret på kompetencer med indgående erfaring i kompleks produktion og års erfaring i de grundlæggende egenskaber i Lys Emitterende Dioder fra søsterselskabet SP Gear ApS.

V-led ApS har siden 2006 produceret innovative og komplekse LED videoskærme under branded ”Visualed.dk” og er repræsenteret globalt med udlejningsskærme til TV og underholdningsbranchen, hvor pris, stabilitet og kvalitet er klare konkurrenceelementer. Referencelisten tæller leverancer til Plácido Domingo, Vild med Dans, Karneval i Rio, Verdensmesterskaberne i fodbold i Sydafrika 2010 osv….

Evoled Mission
Belysning udgør en stor del af vores hverdag og kan præge vores humør og velvære utroligt meget. Derfor er udgangspunktet i alle Evoled projekter at definere behov og brug, for at etablere den rigtige løsning for vores kunder.
Evoled skaber LED belysning segmenteret og defineret til det konkrete behov og applikation, hvor udgangspunktet er kvalitet fremfor kvantitet.
Applikationsområder er kontoret, butikken, hjemmet, samt terræn  hvor Evoled har et solidt bagland med mere end 10års erfaring i lyssætning og elektronik, en klient har hos Evoled skal forvente en kompetent medspiller, der rent faktisk ved hvad han taler om, kender teknikken og kan begrunde begrænsninger og udfordringer, før det går galt.
Evoled har gennem egen produktion, underleverandører i USA, Europa og Asien, en bred vifte af produkter, der kan sammensættes eller produceres til den specifikke applikation.
Udgangspunktet er altid ”lokale kontra funktion” og dermed nødvendig dokumenteret lysmængde, farve temperatur og stemning.
Vision

Ambitionen er at levere:

– Produkter af høj kvalitet der giver en god og sund og brugsrigtig belysning.
– Udvikle forrest i feltet med designrigtige produkter
– Udvikle og optimere med miljø og pris i bedste vægtning.
– At levere den bedste vare til den bedste pris.
– At erstatte ”Godt nok” med ”Lige i øjet”